Verbouwing horeca Aviodrome Uitgevoerd door Wits Amsterdam

Opdrachtgever: Libéma

Verbouwing horeca van het Luchtvaartmuseum Aviodrome

Libéma is een concern waar diverse bedrijven onder vallen die gericht zijn op vrije tijdsbesteding. Bekende namen zoals de Beekse Bergen, IJsselhallen en Autotron Rosmalen vallen hier onder. Zo ook het Aviodrome in Lelystad. Bij dergelijke projecten draait het om strakke planningen, omdat het zo snel mogelijk weer toegankelijk moet zijn voor grote stromen met mensen.

Harde deadline
Multidisciplinair team
Snel oplossen

Omdat het nieuwe toeristenseizoen van start ging, moesten de verschillende werkzaamheden binnen 4 weken worden uitgevoerd. De bestaande keuken werd gedemonteerd, er kwam een nieuwe gietvloer in, WE-aansluitingen werden verlegd en aangelegd voor de apparatuur bij de gloednieuwe counter en alles is met net schilderwerk afgeleverd.

Wits Amsterdam heeft er een eigen multidisciplinair team opgezet. Naast een efficiënt uitvoeringsproces omdat je eenvoudig met elkaar ter plekke zaken kon afstemmen, had dat nog een voordeel. De realiteit van een locatie is altijd anders dan je verwacht. Tegenslagen konden makkelijker en sneller binnen het team worden opgelost, omdat iedereen er was. Zo werd de harde deadline gehaald met een resultaat dat naar wens van de opdrachtgever was: een frisse uitstraling, een slimme indeling en veilig materiaalgebruik.

Frans
Heb je vragen?


  • Frans Gommers
  • f.gommers@wits.nl
  • 06 223 908 76
Neem contact op met Frans

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak