440 objecten op 127 locaties in Nederland Uitgevoerd door Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Opdrachtgever: Rijkswaterstaat

De portefeuille van Rijkswaterstaat is divers. Zo werken de Wits bedrijven voor vier jaar aan het (planmatig) onderhoud van zoutloodsen, garages, fietsenstallingen, werkplaatsen en districtskantoren. Deze 440 objecten liggen verspreid van Texel tot Maastricht en van Eemshaven tot Vlissingen. Door onze landelijke dekking is dat geen enkel punt.

Procesbeheersing
Constante bewaking
Strakke planning

Het werk staat onder constante bewaking. Tot in detail worden de werkzaamheden beschreven, geborgd en beheerst. Dit garandeert ons en de opdrachtgever kwaliteit. Niet minder belangrijk, nauwkeurige controle reduceert faalkosten.

Tijdens het vierjarig contract moeten de objecten voldoen aan conditiescore 1 van 6 conform NEN 2767. Het schilderwerk moet dus in de beste staat zijn. Periodiek controleren we de kwaliteit van het verfsysteem volgens inspectiemethode NEN 2767. Zo meten we bij uitvoering van de werkzaamheden de omgevingstemperatuur, de relatieve luchtvochtigheid en de natte laagdikte van de verf. Voor de werkzaamheden aan de bijzondere projecten van Rijkswaterstaat volgen we een strakke planning. Dat betekent voor de werknemers van Wits soms overnachtingen en lange dagen op de Waddeneilanden. Geen enkel probleem!

Dick
Heb je vragen?


  • Dick Mooij
  • d.mooij@wits.nl
  • 06 351 121 00
Neem contact op met Dick

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak