139 woningen isoleren in Berlicum Uitgevoerd door Wits Zuid

Wits Zuid is in opdracht van Woonstichting JOOST bezig met het plaatsen van isolatieglas aan 139 woningen in Berlicum.

Planmatig onderhoud

De 139 woningen staan op de onderhoudsplanning van 2020 voor het buitenschilderwerk. Wits Zuid heeft vooraf gekeken hoe de woningen er bij staan en of ze geschikt zijn om isolatieglas te plaatsen. Er zat op veel plaatsen nog enkel glas of oud isolatieglas wat niet meer aan de isolatie-eisen voldoet. Hiervoor heeft Wits Zuid het aanwezige isolatieglas nagemeten.

Oude (dunne) draairamen en voor- en achterdeuren van 40 mm worden vervangen. Hier komen draairamen van 56 mm en deuren van 56 mm voor terug. Draairamen die nog goed waren voor isolatieglas zijn niet vervangen.

Wits Zuid heeft voor dit project via de gemeente toestemming gekregen om een bouwplaats in te richten. Hierdoor kunnen alle materialen op het project aangeleverd worden.

Daarnaast heeft Wits Zuid het buiten- en binnenschilderwerk van de woning uitgevoerd. Buiten is een kleurwijziging doorgevoerd zodat de woningen weer met de tijd mee gaan.

Koen
Heb je vragen?


  • Koen van Schaaijk
  • k.vanschaaijk@wits.nl
  • 073 641 40 55
Neem contact op met Koen

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak