Geen inspecteur meer in je tuin

Wits Noord is een Innovatieproeftuin gestart om te experimenteren met een intelligente wijze van inspecteren. Hiermee wordt door middel van geavanceerde, op auto’s gemonteerde fotocamera’s, in combinatie met infrarood detectie foto´s genomen van de complete buitenschil van woningen. De daarmee verkregen data wordt geautomatiseerd vertaald in hoeveelheden en aanwezige schade zoals roestvorming en houtaantasting. Ook is het opsporen van een warmtelek eenvoudiger. De reguliere inspectie kan in de toekomst dus veel sneller en nauwkeuriger worden uitgevoerd. Met meer zicht op de staat van woningen, kan het onderhoud vervolgens efficiënter worden ingepland. Ook stelt dit opdrachtgevers beter in staat om de kwaliteit van de woningen op orde te houden voor de bewoners. Maar er zit nog een belangrijk voordeel aan.

Bij een traditionele inspectie, gaat de inspecteur bij de ramen langs en kan zo naar binnen kijken. Uiteraard werken er integere mensen bij Wits Noord. Maar toch zal het voor de bewoner prettiger aanvoelen als dit meer op afstand van zijn leefzone gebeurt.  

Wilt u meer weten over deze innovatieproeftuin? Neem dan contact op met Marco Visser.

Geen inspecteur meer in je tuin

Marco
Heb je vragen?


  • Marco Visser
  • noord@wits.nl
  • 0512 334 920
Neem contact op met Marco

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak