Fit bij Wits Beilen

Even een paar feiten op de rij: 

  • 2 op 10 Nederlanders denkt te vet te eten, 6 op 10 Nederlanders eet te veel vet
  • 1 op 10 Nederlanders denkt te weinig groenten te eten, 8 op 10 Nederlanders eet werkelijk te weinig groenten
  • 3 op 10 Nederlanders denkt te weinig fruit te eten, 6 op 10 Nederlanders eet werkelijk te weinig fruit

André Krikken: “Werken aan een duurzame inzet van mensen is ook werken aan hun gezondheid. Nu is dat ieders eigen verantwoordelijkheid, maar een poos geleden ben ik zelf begonnen aan een programma om gezonder te leven en wat kilo’s kwijt te raken. Dat vonden enkele medewerkers van Wits Beilen ook interessant. Ik heb mijn personal coach Sandra van Dalen van V.E.T. Voeding en Training, daarom uitgenodigd om tijdens een personeelsbijeenkomst iets te vertellen over voeding. “

Sandra van Dalen ondersteunt in haar praktijk mensen bij het vinden van het juiste eetpatroon, een goede manier van bewegen en de goede mindset om voor een omslag te zorgen. Vaak is je huidige fysieke toestand het resultaat van een verkeerde leefstijl. Om echt resultaat te halen is het nodig een leefpatroon blijvend aan te passen en dat kost tijd. Het hele traject duurt gemiddeld 12 tot 15 weken en tussendoor wordt de voortgang besproken. Naast het voedingsdeel krijg je ook te maken met beweegopdrachten. Dat raagt niet alleen bij aan het afvallen: je maakt het gelukshormoon (endorfine/dopamine) aan en dat verbetert je humeur. 

Het enthousiasme van André is inmiddels overgeslagen: er doen 5 mensen uit zijn team mee met het programma. Gefaciliteerd door Wits Beilen, want met een gezond team in een goed humeur kom je goed voor de dag bij opdrachtgevers en bewoners. 

Fit bij Wits Beilen

André
Heb je vragen?


  • André Krikken
  • a.krikken@wits.nl
  • 06 536 495 81
Neem contact op met André

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak