Fineo-glas: uitkomst voor renovatie- en restauratieprojecten

Wits Vastgoedonderhoud Nederland is met Wits Beilen en Wits Noord toegetreden als ‘Gecertificeerd Fineo Partner’ in het netwerk van plaatsings- en verduurzamingsonderhoudsbedrijven voor Friesland, Groningen en Drenthe. Het leveren en plaatsen van Fineo-glas is voorbehouden aan een beperkt aantal gerenommeerde onderhoudsbedrijven. Wits is trots om bij deze selecte groep te horen.

Onderhoudsbedrijven hebben veel impact bij het verduurzamen van vastgoed. Met de toevoeging van Fineo vacuüm isolerende beglazing voegt Wits Vastgoedonderhoud Nederland een prachtige oplossing toe aan haar brede pakket van toepassingen om vastgoed energiezuinig te maken. Vooral voor renovatie- en restauratieprojecten biedt Fineo interessante mogelijkheden. Vanwege de hoge isolatiewaarde en toch dunne opbouw is dit glas prima in de meeste monumentale ramen te plaatsen, zonder of met minimale aanpassing van kaders. Met deze dunne en hoogwaardige vacuüm isolerende beglazing kan ook dit bijzondere vastgoed actueel, bruikbaar en betaalbaar blijven voor de toekomst.Circulair
De toepassing van Fineo is overigens ook heel relevant voor meer regulier vastgoed. Juist omdat aanpassingen aan ramen en kaders in de meeste gevallen niet nodig zijn, kunnen bestaande kozijnen opnieuw ingezet worden. Hiermee voorkomen we dat kwalitatief goede kozijnen vervangen moeten worden. Dat past uitstekend bij de circulaire bouwwereld die we allemaal nastreven.


Duurzame investering
Fineo is een duurzame investering, want deze beglazing is 100% recyclebaar. Het vacuümglas heeft ook een zeer lange levensduur zónder prestatieverlies, dus de bouwschil behoudt haar optimale comfort gedurende tientallen jaren.


Warmtegevoel
Het warmtegevoel is bij Fineo vacuüm isolerende beglazing veel hoger dan bij enkelglas of dubbele beglazing, doordat de oppervlaktetemperatuur van het glasblad aan de binnenzijde van de woning hoger is. Hierdoor is tijdens de wintermaanden veel minder sprake van koude straling en luchtcirculatie nabij de ramen.


Geluidswering
Fineo zorgt voor een zeer hoge akoestische demping van verkeerslawaai. Veel meer dan andere beglazing in woon- en werkomgevingen.


Helder daglicht
Dankzij het dunne Fineo-glas kan van meer daglicht worden genoten en is er een hoger lichtcomfort dan bij drievoudig isolatieglas.
 

Kostenefficiënt bij renovatie
Het plaatsen van Fineo vacuüm isolerend glas is veel minder arbeidsintensief dan het plaatsen van drievoudige beglazing waarbij de raamkozijnen uitgebroken moeten worden. Dankzij de dunne glasplaat van Fineo-glas blijven bestaande kozijnen behouden. Dit maakt van Fineo vaak de voordeligste oplossing bij renovatie- en restauratieprojecten. Bovendien blijven vuil en stof tijdens de werkzaamheden grotendeels achterwege.


Meer informatie: Dick Mooij, commercieel manager Wits vastgoedonderhoud Nederland, d.mooij@wits.nl of 06 35 11 21 00.

Fineo-glas: uitkomst voor renovatie- en restauratieprojecten

Dick
Heb je vragen?


  • Dick Mooij
  • d.mooij@wits.nl
  • 06 351 121 00
Neem contact op met Dick

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak