Gelijkwaardig in de keten

Woningcorporatie Portaal heeft in 2015 de opdracht aan de keten Wits-Van Dillen gegund om planmatig onderhoud uit te voeren aan 176 woningen in de Bloemenwijk te Utrecht. Samenwerking Wits–Van Dillen heeft zich intussen, naast Portaal ook voor andere opdrachtgevers bewezen met contact met meer dan 1000 bewoners en onderhoud aan ruim 500 woningen. 

Voor woonstichting SSW zijn recent renovaties uitgevoerd aan 28 woningen aan de Hessenweg in De Bilt. Dat ging om schilderwerkzaamheden, verbeteringen aan de bergingen, isolatie en vernieuwingen aan het interieur zoals keuken, badkamer en toilet. Bij project Bloemenwijk was de vastgoed-strategie instandhouding over een periode van 4 tot 6 jaar. Samen zijn we in staat geweest om het groot onderhoud uit te voeren in een periode van 12 weken. 

Er was veel aandacht voor bewonerscommunicatie, want ook zij waren onderdeel van het realisatieteam: zij leverden een belangrijke bijdrage aan de efficiënte planning. Iedere week moesten er 16 woningen worden opgeleverd, en dat betekent onder andere dat partner Skyworks 16 woningen vooruit moest werken op Wits. De onderlinge afstemming tussen een team van 6 timmerlieden, 10 schilders, 6 steigerbouwers en 4 dakdekkers was dan ook cruciaal. Een project om trots op te zijn!

Gelijkwaardig in de keten

De samenwerking in de keten is gevormd op basis van gelijkwaardigheid, zonder ‘toeslag op toeslag’, toegewijde teams en ruimte geven voor werk dat aansluit bij een ieders USP’s. Van Dillen is sterk in het coördineren van complexe projecten. Ook bezit zij Timmerfabriek Culemborg waar ze o.a. op grote schaal prefab onderdelen voor projecten maken. Wits bracht haar ervaring met samenwerken op gelijkwaardige voet door middel van haar kennis van QuickScans en ervaring met het voorspelbaar maken van overlast voor de bewoners. 

Wilt u ook samen werken met deze sterke combinatie? Neem dan contact op met Jacob van den Essenburg.

Gelijkwaardig in de keten

Jacob
Heb je vragen?


  • Jacob van den Essenburg
  • j.vandenessenburg@wits.nl
  • 06 511 521 54
Neem contact op met Jacob

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak