Wits Haaglanden breidt uit Wits Haaglanden van Benten

Wits Vastgoedonderhoud Nederland levert in Nederland een breed aanbod aan diensten in vastgoedonderhoud en verduurzaming. In 2012 ontstond in de regio Haaglanden de behoefte aan een nieuw Wits-bedrijf. Dit werd Wits Haaglanden; een vestiging die onderdeel uitmaakt van Wits Rotterdam.

De focus van deze nieuwe vestiging lag aanvankelijk op opdrachtgevers die behoefte hadden aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in planmatig schilderonderhoud. De succesvolle samenwerking met deze opdrachtgevers, zoals vastgoedbeleggers, VvE´s, zorg- en onderwijsinstellingen en overige bedrijven, leidde ertoe dat Wits Haaglanden steeds vaker werd gevraagd om ook het bouwkundige onderhoud van het vastgoed te verzorgen.

Een nieuwe bouwkundige afdeling opstarten, is echter een complex traject. Wits Haaglanden koos er daarom voor om zich te oriënteren op mogelijke overnamekandidaten. Medio mei kwamen ze in gesprek met aannemersbedrijf W.A.J. van Benten B.V. uit Den Haag, dat openstond voor verkoop van het bedrijf, omdat er geen opvolging was. Het kennismakingsgesprek met eigenaar Ruud van Benten verliep prettig en gaf beide partijen een goed gevoel. Na meerdere vervolggesprekken heeft Wits Haaglanden het aannemersbedrijf per 1 september 2021 overgenomen. De nieuwe bedrijfsnaam is nu Wits Haaglanden van Benten.

Vanuit Wits Haaglanden van Benten heeft Marcel Voorting de dagelijkse leiding en Ruud van Benten blijft als oud-eigenaar voor een periode van drie jaar verbonden aan het bedrijf. De huidige werknemers blijven ook werkzaam, wat bijzonder belangrijk is voor de huidige en toekomstige opdrachtgevers.

Wij zijn te bereiken op het nieuwe adres:
Wits Haaglanden van Benten
Theems 29
2491 BR Den Haag
070-3203081

haaglandenvanbenten@wits.nl

www.wits.nl

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak