Vastgoedonderhoudsbedrijf Wits Noord wint de Zilveren FD Gazellen award 2019

Drachten - Wits Noord heeft donderdag 7 november 2019 de zilveren FD Gazellenaward in de categorie groot Noord-Nederland gewonnen.

Voor de zestiende keer organiseerde Het Financieele Dagblad de FD Gazellen, de race van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarin worden bedrijven genomineerd die snel groeien in omzet, maar ook in personeel en in resultaat. Dit jaar zijn er 770 bedrijven die de FD Gazellen Award in ontvangst mochten nemen. Wits Noord behoort met haar zilveren award tot de top 3 van Noord Nederland.

Nico van Asten: “Wij zijn ontzettend trots dat wij deze prestigieuze prijs in ontvangst mochten nemen! Dit is mogelijk gemaakt door het vertrouwen dat wij hebben gekregen van onze opdrachtgevers en de samenwerking met co-makers en leveranciers. Een mooie waardering voor de weg die we sinds een aantal jaren zijn ingeslagen met ons fantastische jonge team, om meer aandacht te schenken aan de uitdagingen van opdrachtgevers en de impact van bouwkundige en onderhoudsactiviteiten op bewoners.” 

Wits Noord is een vastgoedonderhoudsbedrijf dat met name werkzaam is voor woningcorporaties, vastgoedbeleggers en de zorgsector. Specialiteiten zijn Resultaatgericht Samenwerken (RGS), ketensamenwerking, bewonerscommunicatie en het bedenken van energetische oplossingen voor de uitdagingen rondom duurzaamheid.

Wits Noord heeft de omzet zien stijgen van ruim 9 miljoen begin 2016 naar ruim 27 miljoen eind 2018. In 2019 heeft deze groei zich doorgezet en ook de orderportefeuille voor 2020 is inmiddels goed gevuld.

Wits Noord feliciteert EasyToys, de winnaar van de gouden en Simian, de winnaar van de bronzen FD Gazelle Award.

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak