Van Asten Holding uit Drachten neemt Bouwbedrijf Gervas over

Met de overname van Bouwbedrijf Gervas uit Veendam, breidt van Asten Holding in Drachten haar positie uit als businesspartner voor de nieuwbouw, renovatie en vastgoedonderhoud voor woningcorporaties en de professionele vastgoedmarkt in Nederland. Nico en Rick van Asten, directeuren-eigenaars: “De overname van Bouwbedrijf Gervas past volledig bij onze (groei)ambities binnen de groep. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten met onze bedrijven nu én in de toekomst nog beter bedienen. Als familiebedrijf staat de continuïteit van onze bedrijven altijd centraal. Wij verwelkomen alle nieuwe collega’s en klanten binnen de groep. Samen op naar een volgende mijlpaal!” Van Asten Holding en Bouwbedrijf Gervas acteren beide vanuit klantgericht innoveren en staan voor ondernemend vakmanschap. Bouwbedrijf Gervas gaat verder met dezelfde personele bezetting. Dit betekent dat er geen veranderingen plaatsvinden wat betreft vaste aanspreekpunten.

Van Asten Holding B.V. is een familiebedrijf en is actief in de bouw, onderhoud en bouw-/glasservice en is 100% financieel onafhankelijk. Van Asten Holding heeft haar hoofdkantoor in Drachten en opereert in de markt onder de Vastgoedonderhoudsbedrijven Wits Noord, Wits Dokkum, Bouwbedrijf Gervas en glasservice ‘Directglas’ in het Noorden van Nederland. Voor het derde achtereenvolgende jaar werd hun bedrijf Wits Noord genomineerd met een FD Gazellen; dé award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Op de foto: Marcel Vasse van Bouwbedrijf Gervas (links) en Nico van Asten van Van Asten holding B.V.

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak