Nieuwe servicedesk voor landelijke opdrachtgevers en langdurige samenwerkingsverbanden

Wits Vastgoedonderhoud Nederland blijft groeien. Het aantal landelijke opdrachtgevers en regio-overschrijdende projecten neemt toe. Daardoor is er ook steeds vaker behoefte om vanuit een centrale locatie de Wits-medewerkers te betrekken bij de planvorming, de coördinatie en de kwaliteitsborging. Zeker als het gaat om raamovereenkomsten en langdurige samenwerking tussen opdrachtgevers, Wits-bedrijven en ketenpartners.  

Bij Wits Vastgoedonderhoud Nederland is commercieel manager Dick Mooij het aanspreekpunt voor onze landelijke opdrachtgevers. Sinds mei van dit jaar is er een servicedesk voor opdrachtgevers waarmee wij raamovereenkomsten of langdurige samenwerkingen zijn overeengekomen. Deze servicedesk wordt bemenst door commercieel administratief medewerker Ellie van der Meer. Zij verzorgt (offerte) aanvragen en opdrachten voor het service-onderhoud en kleine bouwkundige werkzaamheden. Daarnaast coördineert Ellie de uitvoerende werkzaamheden voor alle Wits-bedrijven en ketenpartners. 

Ze is niet de enige nieuwe medewerker die we hebben verwelkomd. Sinds september van dit jaar is ook Rob Rademakers voor Wits Vastgoedonderhoud Nederland aan de slag. Hij is onze nieuwe planvoorbereider en projectcoördinator voor het planmatig- en bouwkundig onderhoud, groot onderhoud en voor verduurzamingsprojecten. Ook hier betreft het de langdurige samenwerkings- en raamovereenkomsten met landelijke opdrachtgevers. 

Voor vragen hierover of voor nieuwe samenwerkingen zijn Ellie, Rob en Dick bereikbaar via service@wits.nl of 0800-2400014.

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak