Nieuwe generatie aan het roer bij vastgoedonderhoudsbedrijven Wits Noord (Drachten), Wits Dokkum en Bouwbedrijf Gervas uit Veendam

Rick van Asten volgt per 1 januari 2023, Nico van Asten op als algemeen directeur van bovengenoemde bedrijven binnen de Van Asten Holding B.V. Rick van Asten is reeds jaren nauw betrokken bij het familiebedrijf en heeft meerdere functies vervuld.

Nico van Asten: “Als nieuwe generatie heb je nu eenmaal een andere horizon en ambitie. Dat is logisch en ook nodig. Deze mooie uitdaging voor Rick, ligt op het vlak van behouden van wat goed is en veranderen van zaken die noodzakelijk zijn om als organisatie vooruit te kunnen, nu én in de toekomst. Ik ben dan ook verheugd dat ik de algehele leiding van de bedrijven mag overdragen in vertrouwde en warme handen”. Na 43 jaar doet Nico een stap terug in de dagelijkse operatie. Hij blijft verbonden aan het bedrijf en zal de functie van technisch directeur op zich nemen waarin hij zich in deeltijd gaat focussen op de intensivering van bestaande en nieuwe strategische samenwerkingsverbanden.

In de aanloop naar deze transitie hebben vader en zoon intensief samengewerkt en hebben vertrouwen in deze bedrijfsopvolging waarin zij beiden directeuren-eigenaar zijn. Rick van Asten: “Er staat een prachtige en vitaal sterke organisatie en daar ben ik trots op. Met de sterke verbondenheid die medewerkers en gewaardeerde relaties voelen met de organisatie, is het mijn missie het familiebedrijf succesvol verder te begeleiden en uit te bouwen. Tegenwoordig dien je als nieuwe algemeen directeur een halve verandermanager te zijn om echte vernieuwing en zichtbare vooruitgang te behalen voor een gezonde toekomst. Deze leiding neem ik graag op mij. Op naar een krachtig vervolg”.

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak