Mathee van de Vin stapt in Raad van Advies

Wits verwelkomde medio juni Mathee van de Vin als nieuw lid van de Raad van Advies. Mathee is geen onbekende. Als DGA van Van de Vin Ramen en kozijnen werkte hij in het verleden vaak samen met Wits Zuid. 

Na veertig jaar werkzaam te zijn geweest als directeur, samen met broer Anton, in het ruim zestig jaar oude familiebedrijf Van de Vin Ramen en kozijnen, vond Mathee het vorig jaar welletjes. Hij deed zijn aandelen over en koos voor een plek in de luwte. Maar hoewel hij dolgraag golft en bezig is met die andere passie, oude auto’s, had hij geen zin om volledig uit het werk te stappen.  

De Raad van Advies van Wits Vastgoedonderhoud Nederland adviseert de directie vrij breed: bij bedrijfs- en productontwikkelingen, nieuwe processen en bij eventuele geschillen met derden. ‘Toen ik door Wits werd gevraagd als lid van de Raad van Advies heb ik daar maar kort over hoeven nadenken,’ vertelt Mathee. ‘Ik ben lang actief geweest in de branche waar Wits ook zijn activiteiten heeft. De Witsbedrijven zijn familiebedrijven, net als dat van ons. En ik heb altijd prettig samengewerkt met Wits Zuid. Dus ik dacht: als ik Wits met mijn ervaring kan helpen met de vraagstukken die ik ook heb moeten oplossen, waarom zou ik dat dan niet doen?’ 

Mathee is nog aan het inventariseren hoe hij Wits met zijn expertise van dienst kan zijn. ‘Ik denk dat het belangrijk is dat we van de huidige en de jongste generatie Wits-aandeelhouders weten hoe zij tegen de toekomst aankijken. Hoe ze over de bedrijfsvoering van straks denken. Ik wil graag daarover met ze sparren. Ik stel overigens slechts vragen, zij geven de antwoorden. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan.’  

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak