De nieuwste Key Visual Wits Utrecht

Met trots presenteren wij u onze key visual. In deze afbeelding wordt door onze eigen collega’s uitgebeeld waar Wits Utrecht voor staat. Hier en daar met een knipoog.
Onderstaande USP’s zijn in de visual verwerkt:

  • CO2-neutraal
  • Sociaal maatschappelijk betrokken
  • Toekomstgericht, duurzaam
  • Circulair bouwen
  • Woonconsulent / klanttevredenheid
  • Duurzaamheid
  • Innovatie
  • Samenwerken
  • Kenssisoverdracht
  • Lokaal betrokken, regio Utrecht

Lees hieronder het verhaal van onze key visual:

Links in beeld zie je huizen die reeds gerenoveerd zijn en de huizen rechts in beeld moeten nog gerenoveerd worden. Deze renovatie wordt aangegeven door woningen die allemaal in de steigers staan. Hierbij is het oude beeld net iets grauwer dan het nieuwe beeld. Op deze bouwplaats in Utrecht heeft de fietskoerier net een bestelling geleverd. Achter de cargobike vliegen duiven in de rondte, want de cargobike vliegt razendsnel voorbij om de volgende order uit te leveren. Links bovenin zit een leermeester in een hoogwerker. Hij geeft instructies aan de leerling op de grond. Vanwege de bedrijvigheid gebruikt de leermeester een megafoon. De boodschap is goed overgekomen want de leerling steekt zijn duim op. De leerling schaaft de verflaag van het oude hout zodat hij het kan hergebruiken. Als werkbank gebruikt hij de zitting van de rollator. De rollator is van zijn oudere collega. Zijn collega timmerman komt aangelopen. Hij heeft een nieuw raam van hergebruikt hout bij zich. Aan de rand van de bouwplaats zitten twee regisseurs achter de camera. De ene regisseur is de opdrachtgever (zakelijk gekleed) die overlegt met de andere regisseur (projectleider van Wits). Zij werken al jaren samen. Naast de projectleider staat een inspectiekoffertje op de grond. Hij bespreekt met de opdrachtgever het plan welke door zijn collega’s op kantoor is ontwikkeld. Vlak daarnaast staat een bewoner met haar hond. De woonconsulent is in gesprek met de bewoner en krijgt als dank een poot van de hond. Rechts schildert een dove schilder op de muur een wereldbol met daarop zonnepanelen. De wereldbol en zonnepanelen staan voor de maatschappelijke betrokkenheid en de blik op de toekomst met bijhorende innovaties. Wits Utrecht denkt in mogelijkheden en staat voor inclusiviteit.

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak