Onderhoud schilderwerk

Een elementair onderdeel van uw vastgoed is het schilderonderhoud binnen en buiten. Hoe pakt u dat aan? Onze belofte is schilderwerk dat lang beschermt en mooi blijft. Professioneel schilderwerk dat weinig onderhoudsintervallen nodig heeft, zodat u op kosten bespaart. Dát is de basis van ons schilderonderhoudsplan. Samen met uw wensen en voorwaarden.

  • Vakwerk Vakwerk
  • Een goede ondergrond Een goede ondergrond
  • Duurzaam Duurzaam
  • Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Aandacht voor de ondergrond

Professioneel schilderonderhoud gaat over vooruitdenken. In verfsystemen én in vakwerk. Zo besteden we nauwgezet aandacht aan de conditie van de ondergrond. Eerst zorgen we voor een gezonde basis. Zo nodig maken we de ondergrond volledig kaal, herstellen we houtrot of vervangen delen van het hout.

Kwaliteitsgaranties en ketensamenwerking

Onze projecten staan continu onder controle van (interne) prestatiekeuringen. Zo kunnen we de kwaliteitsgaranties monitoren en bewaken. Met regelmaat worden wij extern positief getoetst, wat onder andere leidt tot certificering van onze werkwijze. Voor het opstellen van verfbestekken en kleurplannen, werken we nauw samen met gerenommeerde verffabrikanten. We werken voornamelijk met duurzame verf en materialen.

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak