Bouwkundig onderhoud

De werkzaamheden die bij het bouwkundig onderhoud van Wits komen kijken, zijn zeer uiteenlopend: stucen, tegels zetten, afschilderen, vloerbedekking leggen, elektra vervangen, timmer- en metselwerk, etc. Dat vereist het kunnen aansturen van een multidisciplinair team en sterk zijn in planning.

  • Reduceren van faalkosten Reduceren van faalkosten
  • Optimale kwaliteit Optimale kwaliteit
  • Ervaren met werken in bewoonde staat Ervaren met werken in bewoonde staat
  • Bouwkundig- en schilderonderhoud onder één dak Bouwkundig- en schilderonderhoud onder één dak

Alles onder één regisseur

Bouwkundig onderhoud bevat veel meer werkzaamheden dan alleen de aanpak van keuken, douche en toilet. In hetzelfde project kunnen wij bijvoorbeeld de kozijnen vervangen, dakkapellen (deels) vernieuwen, sloten vervangen, de bestrating aanleggen en de plafonds en muren bijwerken.

Rust en overzicht bewaren

In een omvangrijk project, waar meerdere mensen van één team werkzaam zijn in een woning, is het belangrijk om de rust en het overzicht te bewaren. Daar worden bewoners ook blij van. Hoe voorspelbaarder voor hen de overlast, hoe duidelijker het is wat er van hen wordt verwacht en hoe scherper het beeld is dat zij hebben van het eindresultaat, hoe tevredener zij zullen zijn. Uit ervaring is gebleken dat het maken van een doordacht communicatieplan en de inzet van een woonconsulente een belangrijke bijdrage leveren aan het eindresultaat.

Wij hebben bij verschillende projecten Bouwkundig Onderhoud uitgevoerd, al dan niet als regisseur van een Keten*.

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak